AVG-privacybeleid

GDPR Privacybeleid

Ons Privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 10 oktober 2023.

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw informatie wanneer u de service gebruikt en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacybeleid. Dit privacybeleid is gegenereerd door TermsFeed GDPR Privacybeleid sjabloon .

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

  • "Account" Betekent een uniek account dat voor u is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze service of onderdelen van onze service.

  • "Bedrijf" (in deze Overeenkomst aangeduid als "het Bedrijf", "Wij", "Ons" of "Onze") verwijst naar XREAL EU shop

    Voor de toepassing van de AVG is het bedrijf de verwerkingsverantwoordelijke.

  • "Land" verwijst naar Hongkong.

  • "Koekjes" Zijn kleine bestanden die op uw computer, mobiele apparaat of een ander apparaat door een website worden geplaatst, met de details van uw browsegeschiedenis op die website onder de vele toepassingen.

  • "Gegevensbeheerder" , Voor de toepassing van de GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming), verwijst naar de Vennootschap als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen de doeleinden en middelen van de verwerking van Persoonsgegevens bepaalt.

  • "Apparaat" Betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Service, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

  • "Persoonlijke gegevens" Is alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerd of identificeerbaar individu.

    Voor de toepassing van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op U betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online identificatie of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.

  • "Dienst" Verwijst naar de Website.

  • "Serviceprovider" Betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens de Vennootschap verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die in dienst zijn van het Bedrijf om de Service te vergemakkelijken, om de Service namens het Bedrijf te verlenen, om services met betrekking tot de Service uit te voeren of om het Bedrijf te helpen analyseren hoe de Service wordt gebruikt.
    Voor de toepassing van de AVG worden dienstverleners beschouwd als gegevensverwerkers.

  • "Gebruiksgegevens" Verwijst naar gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service, hetzij vanuit de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

  • "Website" verwijst naar de XREAL EU-winkel, toegankelijk via https://eu.shop.xreal.com

  • "Jij" Betekent dat de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, indien van toepassing.

    Op grond van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u worden aangeduid als de Betrokkene of als de Gebruiker aangezien u de persoon bent die de Dienst gebruikt.

Het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres

  • Voornaam en achternaam

  • Telefoonnummer

  • Adres, staat, provincie, postcode, plaats

  • Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij het gebruik van de Dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, uniek apparaat identificatiegegevens en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en cookies

We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en te analyseren. De technologieën die we gebruiken, kunnen zijn:

  • Cookies of browsercookies. Een cookie is een klein bestand dat op Uw Apparaat wordt geplaatst. U kunt uw browser de opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u mogelijk geen gebruik maken van sommige delen van onze service. Tenzij u uw browserinstellingen hebt aangepast zodat deze cookies weigert, kan onze service cookies gebruiken.
  • Web Bakens. Bepaalde delen van onze Service en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan als webbakens (ook wel clear gifs, pixeltags en single-pixel gifs genoemd) waarmee het Bedrijf bijvoorbeeld gebruikers kan tellen die die pagina's hebben bezocht of een e-mail heeft geopend en voor andere gerelateerde websitestatistieken (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van een bepaalde sectie en het verifiëren van de systeem- en serverintegriteit).

Cookies kunnen "permanente" of "sessie" cookies zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit.

We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de onderstaande doeleinden:

  • Noodzakelijke/Essentiële Cookies

    Type: Sessiecookies

    Beheerd door: Ons

    Doel: Deze cookies zijn essentieel om u diensten te leveren die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen enkele van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen om gebruikers te authenticeren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de diensten waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en we gebruiken deze cookies alleen om u die diensten te leveren.

  • Cookiebeleid/kennisgeving Cookies voor acceptatie

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Ons

    Doel: Deze cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

  • Functionaliteit Cookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Ons

    Doel: Deze cookies stellen ons in staat keuzes te onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens wanneer u de website gebruikt opnieuw moet invoeren.

  • Tracking-en prestatiecookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: derden

    Doel: Deze cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de website en hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie doorgaans is gekoppeld aan een pseudonieme identificatiecode die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe pagina's, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

Ga voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies naar ons Cookiebeleid of het gedeelte Cookies van ons Privacybeleid.

Gebruik van uw persoonsgegevens

Het Bedrijf kan Persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om onze service te bieden en te onderhouden , Inclusief om het gebruik van onze Service te controleren.

  • Om je account te beheren: Om Uw registratie als gebruiker van de Dienst te beheren. De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de dienst die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.

  • Voor de uitvoering van een contract: De ontwikkeling, naleving en verbintenis van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u hebt gekocht of van enig ander contract met ons via de Service.

  • Om u te contacteren: Om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals de pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of redelijk voor de implementatie ervan.

  • Om u te voorzien Met nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die we aanbieden en die vergelijkbaar zijn met die welke u al hebt gekocht of waarover u hebt nagevraagd, tenzij u ervoor hebt gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen.

  • Om uw verzoeken te beheren: Om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

  • Voor zakelijke overdrachten: We kunnen uw informatie gebruiken om een fusie, afstoting, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of andere verkoop of overdracht van een deel van onze activa te evalueren of uit te voeren, hetzij als een going concern, hetzij als onderdeel van faillissement, liquidatie of soortgelijke procedure, Waarin Persoonsgegevens die door ons over onze Service-gebruikers worden bewaard, tot de overgedragen activa behoren.

  • Voor andere doeleinden : We kunnen uw informatie gebruiken voor andere doeleinden, zoals data-analyze, het identificeren van gebruikstrends, het bepalen van de effectiviteit van onze promotiecampagnes en het evalueren en verbeteren van onze Service, producten, diensten, marketing en uw ervaring.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Met Dienstverleners: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met serviceproviders om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren voor betalingsverwerking om contact met u op te nemen.
  • Voor zakelijke overdrachten: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van alle of een deel van Onze activiteiten aan een ander bedrijf.
  • Met Affiliates: We kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen, in welk geval we van deze aangesloten bedrijven zullen eisen dat ze dit privacybeleid respecteren. Gelieerde ondernemingen zijn onder meer Ons moederbedrijf en alle andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven waarover wij zeggenschap hebben of die onder gezamenlijke controle van ons staan.
  • Met zakenpartners: We kunnen uw informatie delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: Wanneer u persoonlijke informatie deelt of anderszins communiceert in de openbare ruimtes met andere gebruikers, kan deze informatie door alle gebruikers worden bekeken en openbaar worden verspreid buiten.
  • Met uw toestemming : We kunnen uw persoonlijke gegevens voor elk ander doel bekendmaken met Uw toestemming.

Bewaring van uw persoonsgegevens

Het bedrijf bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze juridische overeenkomsten en beleid af te dwingen.

Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van Onze Dienst te verbeteren, of als We wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, wordt verwerkt in de kantoren van het Bedrijf en op alle andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsrechtsgebied bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het bedrijf zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonsgegevens

Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen. We zullen u op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Rechtshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden verplicht om uw persoonlijke gegevens bekend te maken als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het bedrijf kan uw persoonlijke gegevens te goeder trouw bekendmaken dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het bedrijf
  • Mogelijke misstanden in verband met de Dienst voorkomen of onderzoeken
  • Bescherm de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de service of het publiek
  • Beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonsgegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De serviceproviders die we gebruiken, hebben mogelijk toegang tot uw persoonlijke gegevens. Deze externe leveranciers verzamelen, bewaren, gebruiken, verwerken en dragen informatie over uw activiteit op onze service over in overeenstemming met hun privacybeleid.

Analytics

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren.

E-mailmarketing

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van een of meer van deze berichten van ons door de afmeldlink of instructies in elke e-mail die we sturen te volgen of door contact met ons op te nemen.

GDPR Privacy

Juridische basis voor verwerking van persoonsgegevens onder AVG

We kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

  • Toestemming: U hebt uw toestemming gegeven voor het verwerken van persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
  • Uitvoering van een contract: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
  • Wettelijke verplichtingen: Het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het bedrijf is onderworpen.
  • Vitale belangen: Het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk om uw vitale belangen of van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
  • Publieke belangen: Het verwerken van persoonsgegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in de uitoefening van het officiële gezag dat bij de Vennootschap berust.
  • Legitieme belangen: Het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de doeleinden van de legitieme belangen die door de Vennootschap worden nagestreefd.

In ieder geval zal het Bedrijf graag helpen om de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste die nodig is om een contract aan te gaan.

Uw rechten onder de AVG

Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te garanderen dat u uw rechten kunt uitoefenen.

U hebt het recht onder dit privacybeleid, en volgens de wet als u zich binnen de EU bevindt, om:

  • Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het recht om de informatie die we over u hebben in te zien, bij te werken of te verwijderen. Waar mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks inzien, bijwerken of verzoeken om verwijdering ervan in het gedeelte Uw accountinstellingen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Hierdoor kunt u ook een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
  • Verzoek om correctie van de persoonsgegevens die wij over u bewaren. U hebt het recht om eventuele onvolledige of onnauwkeurige informatie die wij over u hebben te laten corrigeren.
  • Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit recht bestaat wanneer wij vertrouwen op een legitiem belang als wettelijke basis voor onze verwerking en er is iets in uw specifieke situatie waardoor u op deze grond bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens. U hebt ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.
  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U hebt het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om door te gaan met de verwerking ervan.
  • Verzoek om overdracht van uw persoonlijke gegevens. We zullen aan u, of aan een door u gekozen derde partij, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming heeft gegeven om te gebruiken of waar wij de informatie hebben gebruikt om een contract met u uit te voeren.
  • Trek uw toestemming in. U heeft het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw Persoonsgegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de service.

Uitoefening van uw GDPR-gegevensbeschermingsrechten

U kunt uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren. Als u een verzoek indient, zullen wij ons best doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt, neem dan voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de EER.

Privacy van kinderen

Onze Service richt zich tot niemand onder de 13 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand jonger dan 13 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens hebben verzameld van iemand jonger dan 13 jaar zonder verificatie van ouderlijke toestemming, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Als we moeten vertrouwen op toestemming als rechtsgrondslag voor het verwerken van uw informatie en uw land toestemming van een ouder nodig heeft, kunnen we de toestemming van uw ouder nodig hebben voordat we die informatie verzamelen en gebruiken.

Links naar andere websites

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door Ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en/of een prominente kennisgeving op Onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt, en de datum "Laatst bijgewerkt" bovenaan dit Privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

  • Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://eu.shop.xreal.com
  • Door ons een e-mail te sturen: shopify.admin@xreal.com